17 sept 11.00-12.30uur

15 okt 9.00-10.30uur

14 nov 13.00-14.30uur

9 dec 11.00-12.30uur

ChatGPT voor L&D-ers

Ben je nieuwsgierig naar wat ChatGPT kan betekenen in je werk als trainer, ontwerper, coach of opleidingsadviseur?

Kom dan naar deze praktische training waarin je in 1,5 uur 10 voorbeelden leert hoe je in het dagelijkse werk van leren en ontwikkelen ChatGPT kan inzetten om je werk sneller en beter te doen! Je ziet in deze training demo’s hoe je ChatGPT kan best kan gebruiken, welke instructies handig zijn om in te voeren en wat je beter niet kan doen. Deze training verdient zichzelf meteen terug, doordat je tijd gaat besparen in je dagelijkse werk door slim gebruik van ChatGPT!

Artifical Intelligence is een breed begrip en ontwikkelt zich razendsnel. ChatGPT is hier een goed voorbeeld van, dus om bij te blijven is het goed om de nieuwste mogelijkheden in ChatGPT te zien. In het vak van leren en ontwikkelen willen we graag deelnemers zo effectief en efficiënt mogelijk helpen om beter te worden in hun werk. ChatGPT kan daarbij goed ondersteunen. Het is daarbij wel belangrijk dat je weet wat ChatGPT wel/niet kan, een visie ontwikkelt hoe je ChatGPT wilt gaan inzetten als organisatie en hoe je er praktisch mee werk (goede prompts geeft, je profiel gebruikt om gerichte antwoorden te krijgen, werken met Regenerate, de betaalde versie kent met plugin mogelijkheden, etc).

In deze training leer je het volgende:

Tijdens deze training krijg je veel praktische voorbeelden te zien in ChatGPT en is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen. De groep is maximaal 10 deelnemers groot. We werken in deze training via Zoom om samen te werken. Dat is het middel om deze online training in uit te voeren, maar het gaat in deze training vooral over de inhoud, didactiek en een demo van ChatGPT. Na afloop ontvang je per e-mail de sheets met alle voorbeelden en prompts, zodat je de waardevolle informatie en voorbeelden van ChatGPT kunt bewaren en direct kunt toepassen in je werk.
DOELGROEP

Deze training is geschikt voor iedereen werkzaam in het vak van leren en ontwikkelen die nog niet werkt met ChatGPT, al wat experimenteert met ChatGPT of het gratis account heeft en meer mogelijkheden wil ontdekken.

DATUM 

  • 17 sept 11.00-12.30uur
  • 15 okt 9.00-10.30uur
  • 14 nov 13.00-14.30uur
  • 9 dec 11.00-12.30uur

Voorafgaand aan de training ontvang je een mail met een link naar de online training.

INVESTERING

€ 99  exclusief BTW per persoon per training

TRAINER

Online sessies gevorderden

Laura van den Ouden is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020, zij geeft Train de Trainer en Opleidingskunde aan (zelfstandige) trainers, HR en Academies. Zij heeft 6 boeken geschreven over het vak van leren & Ontwikkelen, waaronder het E-book voor 100 online werkvormen. Ze is regelmatig gastspreker op (buitenlandse) congressen. Laura geeft Virtual Classrooms en webinars over online leren heeft ervaring met online trainen in Zoom, Teams, Skype, Adobe Connect en GoogleMeet.

Behoefte aan een maatwerk of Incompany training?

INSCHRIJVEN Training ChatGPT voor L&D-ers​

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot de training

Training ChatGPT voor L&D-ers

99,00 excl. BTW

Datum *
Categorie:

Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze trainingen? Neem contact met ons op