Trainingen en opleidingen

Expert Trainers is een trainingsbureau voor trainers, docenten, workshopbegeleiders en andere vakspecialisten die trainer zijn of willen worden in hun werk. Wij bieden Train de Trainer opleidingen, workshops en andere inspirerende sessies over het vak van opleiden.

Opleidingen

Trainersopleiding

Volg bij Expert Trainers de Trainersopleiding van 6 dagen. In deze 6 dagen vergroot je jouw trainersvaardigheden zoals starten en openen van een training, leer je jouw trainersprofiel neerzetten, word je bekwamer in het schrijven een lesprogramma, kun je inspelen op groepsdynamiek en beheers je inspirerende werkvormen. Via het afronden van 4 Praktijkopdrachten toon je jouw groei en bekwaamheid aan.

Opleidingskunde

Werk je als opleidingscoördinator of HR Adviseur en wil je jouw bekwaamheden in leren en ontwikkelen vergroten? Kies dan voor de opleiding Opleidingskunde. Je leert in 6 dagen hoe volwassenen leren, hoe je goede leertrajecten in jouw organisatie neerzet, hoe je informeel leren en een goede borging organiseert of een Academie bouwt, hoe je de juiste digitale middelen zoals een LMS opzet.

trainingen

Trainingen en workshops

Wil je liever workshops volgen op een specifiek onderwerp uit het Trainersvak of een training volgen in Train de Trainer? Kies dan hier uit ons aanbod van 6 workshops en trainingen over het  vak van leren en ontwikkelen.

Hoe word jij Trainer van het Jaar?

Wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Ben je minimaal 5 jaar trainer en je wilt door een Expert begeleid worden? Kies dan voor deze speciale training waarin Laura van den Ouden je meeneemt in haar trainerstechnieken.

laura-van-den-ouden

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem nu contact met ons op!