In onze Online Academy bieden we deze online trainingen aan:

Wil je weten welke online training uit onze Academy het best bij je past? Klik dan hier voor studieadvies.

ChatGPT voor L&D-ers

Ben je nieuwsgierig naar wat ChatGPT kan betekenen in je werk als trainer, ontwerper, coach of opleidingsadviseur? Kom dan naar deze praktische training waarin je in 1,5 uur 10 voorbeelden leert hoe je in het dagelijkse werk van leren en ontwikkelen ChatGPT kan inzetten om je werk sneller en beter
Lees meer →
Online sessies gevorderden

Beste Blend Bouwen

Wil je leren hoe je de ideale mix samenstelt tussen online en klassikaal leren? Neem dan deel aan de training Beste Blend Bouwen! Want we hebben gemerkt dat in sommige situaties online sessies prima werken en dat je voor andere onderwerpen beter kan kiezen voor een fysieke bijeenkomst.
Lees meer →
Transfer model uitleggen

Training Groepsdynamiek bevorderen online

Je hebt inmiddels ervaring met online leren via een aantal sessies volgen of zelf geven en je merkt dat online leren heel compact en efficiënt kan werken. Maar het vak van trainen gaat niet alleen over lesstof in verschillende oefeningen met je deelnemers doorlopen.
Lees meer →

Training Online Werkvormen

Nu we online aan het trainen zijn, is het goed te weten welke werkvormen passend zijn om te gebruiken. Wat werkt wel en wat werkt niet in online trainen? Je ervaart zelf 20 online werkvormen!
Lees meer →
Adviesvaardigheden voor L&D-ers

Adviesvaardigheden voor L&D-ers

Veel professionals in Learning & Development hebben een adviestaak als onderdeel van hun functie. Soms staat het woord advies in hun functietitel (bijvoorbeeld Opleidingsadviseur of Loopbaanadviseur) en soms is adviseren een rol of deel van het werk, zoals bij een trainer, coach of e-learningontwikkelaar.
Lees meer →

Hybride sessies geven

De hybride vorm voor trainingen en vergaderingen zou best op lange termijn een blijver kunnen zijn. De keuze om fysiek of online aanwezig te zijn biedt deelnemers namelijk flexibiliteit en gepersonaliseerd leren. Maar hoe pak je dat als trainer aan, als de ene helft op locatie zit en de andere
Lees meer →
bea-visser-ontwerpen-online-programmas

Training Ontwerpen online programma’s

In deze tijd worden veel trainingen of opleidingen omgezet naar online trajecten. Hoe maak je een herontwerp van fysieke bijeenkomsten naar online bijeenkomsten? Uiteraard is 1-op-1 overnemen niet de bedoeling, maar hoe dan wel: alleen de theorie gedeeltes of hoe organiseer je oefenen online?
Lees meer →

Microsoft Teams voor facilitators

Deze training leert je met vertrouwen sessies te begeleiden in het softwarepakket Microsoft Teams. Want nu we veel online werken, komen we ook voor IT-technische uitdagingen te staan waar je als begeleider van online sessies niet altijd op voorbereid bent.
Lees meer →

Studieadvies

Ben je beginnend online trainer/opleidingskundige? 
We adviseren je om met de training Online werkvormen te starten. In deze training ervaar je 20 werkvormen: je ziet in 1,5 uur hoe je deze werkvormen zelf makkelijk kunt bouwen online en als trainer kunt begeleiden. Op die manier leer je veel mogelijkheden kennen om online te trainen!
 
Heb je al een aantal online sessies gevolgd/gegeven of ben je verantwoordelijk om klassikale trainingen om te zetten naar online programma’s? 
We adviseren je om de training Ontwerpen van online programma’s te volgen. Je kent namelijk al een aantal online werkvormen en je wilt je ideeën/ervaringen online nu gaan omzetten in een krachtig en inspirerend ontwerp voor een online training.
 
Deze training is een perfect vervolg op de training Online Werkvormen.
 
Heb je al een aantal sessies gegeven/een online training ontworpen of ga je binnenkort veel online trainingen verzorgen of laten geven door jullie docenten?
We adviseren je om de training Groepsdynamiek bevorderen online te volgen. In deze training leer je de kneepjes van het online faciliteren. We nemen je mee in 5 fasen waar een groep doorheen gaan als je ze online begeleidt en hoe je een hechte groep kunt maken. Je leert inspelen op alle leerstijlen online en hoe je inspirerend en effectief anderen kunt begeleiden.

 

Deze training is een uitstekend vervolg op de training Ontwerpen van online programma’s, namelijk vanuit een ontwerp maken nu jezelf gaan voorbereiden op de uitvoering.
online academy

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem nu contact met ons op!