5 november 10.00-11.30 uur

10 november 13.00-14.30 uur

26 november 10.00-11.30 uur

8 december 13.00-14.30 uur

Microsoft Teams voor facilitators

Deze training leert je met vertrouwen sessies te begeleiden in het softwarepakket Microsoft Teams. Want nu we veel online werken, komen we ook voor IT-technische uitdagingen te staan waar je als begeleider van online sessies niet altijd op voorbereid bent. 

MS-Teams-1024x538-1.jpg

Stap voor stap nemen wij je mee in mogelijkheden van Microsoft Teams. We laten je verschillende opties zien om tot het gewenste resultaat te komen van jouw online sessie. De training is bedoeld voor iedereen die een online sessie begeleidt: trainers, managers, moderators, coaches, facilitators, intervisoren, congressprekers, webinarsprekers, etc.

Het doel van deze training is om professioneel je online sessie in MS Teams te geven, waarbij jij in controle bent over de techniek en weet hoe je via verschillende wegen een doel kan bereiken in Teams.

In deze training gaan we uitgebreid in op de volgende zaken:

Bij elk onderwerp zie je voorbeelden en doe je zelf mee als deelnemer. De groep is maximaal 10 deelnemers groot, zodat je goed jouw vragen over MS Teams kunt stellen. Na afloop ontvang je per e-mail de slides, zodat je ze kunt bewaren en zelf stap voor stap kunt gaan toepassen in Microsoft Teams.

DATUM 

  • 5 november 10.00-11.30 uur
  • 10 november 13.00-14.30 uur
  • 26 november 10.00-11.30 uur
  • 8 december 13.00-14.30 uur

Voorafgaand aan de training ontvang je een mail met een link naar de online training.

INVESTERING

€ 99  exclusief BTW per persoon per training

DE TRAINER

William Kegel is een specialist in het geven van Microsoft Teams trainingen. Hij heeft recent trainers van onder andere Politie, Arbo Unie, Ministerie Defensie en ABN AMRO getraind in Microsoft Teams.
Als Projectmanager en Scrum Master bij IBM heeft hij jarenlang grote internationale projectteams in Teams aangestuurd, dus hij kent alle ins and outs van Teams, het samenwerken, online trainen en online coachen hierin.

expert-trainers-william-kegel.jpg

INSCHRIJVEN Training Microsoft Teams voor facilitators

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot de training