Trainingen op het water

Beleef een unieke trainingsdag op het water! Met catamaran Horizon heeft u een onvergetelijke ervaring voor uw event. Deze externe mobiele locatie maakt van elke bijeenkomst een speciale beleving.

Trainingen op het water

Afbeelding2

Expert Trainers is eigenaar van het luxe zeiljacht ‘Horizon’. Een catamaran die nieuw gebouwd is in 2019 en gelegenheid biedt aan maximaal 12 deelnemers om trainingen, opleidingen, workshops, coaching, vergaderingen, MT-meetings en andere evenementen op te organiseren.

De catamaran is 13 meter lang, 8 meter breed en heeft 4 breakoutrooms (salon, cockpit, voordek en zonnedek). Het schip is voorzien van een groot LCD-scherm, flipovers, koelkast, diepvries, magnetron en koffiezetapparaat. Kortom, alles om een aangename sessie te organiseren.

U kunt kiezen om gebruik te maken van de catamaran als externe mobiele trainingslocatie: met een eigen trainer of met Laura van den Ouden als trainer. Stel uw eigen programma samen en maak een onvergetelijke en unieke dag op het water mee!

Dit is wat eerdere gasten op Horizon ervaarden:

 

‘Omdat je niet van de boot af kunt, kun je letterlijk niet weglopen voor wat je te leren hebt. Deze dag was een snelkookpan voor mijn eigen ontwikkeling!’

‘Gilles creëerde rust en gastvrijheid aan boord, zodat wij alle aandacht aan onze eigen ontwikkeling konden besteden.’

‘Aan boord van de Horizon leer je sneller doordat je zoveel ervaart.’

‘Wat was dit een gave ervaring! Dank Laura en Gilles voor jullie gastvrijheid en zorgzaamheid, top!’

‘Het was echt geweldig, wat mooi om op het water zulke andere gesprekken te voeren met collega’s’

‘Dank jullie wel voor deze fantastisch verzorgde middag met BBQ en heel veel gezelligheid’

‘Echt een cadeau deze dag, je bent er helemaal uit in het prachtige Friesland op het water!’

‘Ik ben een dag later nog helemaal ontspannen van deze dag op de boot, je hebt ons echt een andere trainingservaring gegeven’

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem nu contact met ons op!