Over Expert Trainers

Expert Trainers is een trainingsbureau voor vakspecialisten die ook trainer zijn of willen worden in hun werk. Wij bieden Train de Trainer opleidingen, workshops in Trainer worden en andere inspirerende sessies over het vak van opleiden.

Over Expert Trainers

Onze missie is om vakspecialisten te bekwamen in het vak van trainer of docent, zodat zij in workshops, trainingen en opleidingen hun deskundigheid aan anderen kunnen overdragen op een inspirerende en effectieve manier.

Onze doelgroep zijn passievolle deskundigen die merken dat ze steeds vaker gevraagd worden om aan klanten hun deskundigheid te vertellen of aan collega’s om hun vakkennis bij te spijkeren. Zij willen graag weten hoe ze dit didactisch goed kunnen doen om met nog meer plezier hun vak te doen en uit te leggen aan anderen.

Kennis hebben en kennis overdragen is niet hetzelfde….Hoe maak je een training die goed aansluit bij de vragen van deelnemers? Hoe start je een training, hoe zet je deelnemers aan het werk en voorkom je dat je zelf steeds aan het woord bent? Hoe speel je in op alle leerstijlen in een groep, of op die ene deelnemer die kritsche vragen blijft stellen en hoe ga je om met groepsdynamiek?

Expert Trainers is er om hiermee te helpen via Train de Trainer sessies. Met trainingsexpert Laura van den Ouden die jou persoonlijk begeleidt en coacht om zelf ook tot toptrainer in je vak uit te groeien!

Je kunt een complete Trainersopleiding volgen of modules die specifiek op 1 onderwerp ingaan (Ontwerpen van een training, Activerende werkvormen, Omgaan met groepsdynamiek). Ook bieden we Opleidingskunde aan voor HR, managers en opleidingscoördinatoren zodat zij interne deskundigen verder kunnen helpen!

10
12

Expert Trainers is het bureau van drs Laura van den Ouden.

Laura is in 2018/2019 en in 2019/2020 uitgeroepen tot Trainer van het Jaar door NOBTRA (Nederlandse Orde van Beroepstrainers).

Zij is 20 jaar actief en bekend in Nederland als trainer in Train de Trainer. Laura is als directeur/eigenaar in 2019 het bureau Expert Trainers gestart, voor vakexperts die ook trainer willen worden.

Daarvoor heeft zij 16 jaar gewerkt voor ICM Opleidingen & Trainingen als Trainer en Adviseur in Leren en Ontwikkelen. Bij ICM heeft zij meegeholpen met het ontwerpen van de trainingen, inwerken van trainers en bij organisaties project succesvol afgerond zoals het opzetten van een Academie, invoeren van blended learning, opzetten van onboarding programma’s.

Laura heeft 3 boeken geschreven over het vak van leren en ontwikkelen (download hier gratis de e-book versie):

Ook heeft zij meegeschreven als co-auteur aan het Handboek voor Leren en Ontwikkelen in organisaties.

Laura heeft 2 didactische modellen ontwikkeld: het KIT-model en Transfermodel voor borging van leren op de werkvloer.

Zij spreekt regelmatig op congressen in binnen- en buitenland over leren en ontwikkelen. In de agenda op deze website, kun je bekijken waar Laura spreekt namens Expert Trainers.

Expert Trainers is partner van Develhub: hét onafhankelijke platform dat zich richt op het verbinden en professionaliseren van iedereen die zich structureel bezighoudt met leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem nu contact met ons op!