5 oktober 10.30-12.00 uur

8 oktober 18.30-20.00 uur

13 oktober 13.00-14.30 uur

26 oktober 18.30-20.00 uur

12 november 18.30-20.00 uur

Training Online Werkvormen

Nu we online aan het trainen zijn, is het goed te weten welke werkvormen passend zijn om te gebruiken. Wat werkt wel en wat werkt niet in online trainen? Je ervaart zelf 20 online werkvormen!

Met welke werkvormen onthouden je deelnemers de lesstof goed en blijven erbij met hun aandacht? Hoe begeleid je met vertrouwen als trainer verschillende online werkvormen?

In deze training leer je volgende online werkvormen:

Van elke type werkvorm zie je voorbeelden en doe je zelf mee als deelnemer.
De groep is maximaal 10 deelnemers groot, zodat je goed vragen kunt stellen.

We werken in Zoom of Teams, jij kunt zelf kiezen in welke tool je de training wilt volgen. De inhoud is vrijwel hetzelfde: het gaat vooral over de inspiratie van online werkvormen en praktische tips voor de begeleiding als trainer.

online werkvormen zoom

Na afloop ontvang je per e-mail de online werkvormen, zodat je ze kunt bewaren en zelf kunt gaan toepassen.

DATUM 

  • 5 oktober 10.30-12.00 uur – trainer William Kegel – Teams
  • 8 oktober 18.30-20.00 uur – trainer Laura van den Ouden – Zoom
  • 13 oktober 13.00-14.30 uur – trainer William Kegel – Teams
  • 26 oktober 18.30-20.00 uur – trainer Laura van den Ouden – Zoom
  • 12 november 18.30-20.00 uur – trainer Laura van den Ouden – Zoom

Voorafgaand aan de training ontvang je een mail met een link naar de online training.

INVESTERING

€ 99  exclusief BTW per persoon per training

TRAINERS

Online sessies gevorderden

Laura van den Ouden is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020, zij geeft Train de Trainer en Opleidingskunde aan (zelfstandige) trainers, HR en Academies. Zij heeft 5 boeken geschreven over het vak van leren & Ontwikkelen, waaronder het E-book voor 100 online werkvormen. Ze is regelmatig gastspreker op (buitenlandse) congressen. Laura geeft Virtual Classrooms en webinars over online leren heeft ervaring met online trainen in Zoom, Teams, Skype, Adobe Connect en Vitero.

William Kegel is een specialist in het geven van Microsoft Teams trainingen. Hij heeft recent trainers van onder andere Politie, Arbo Unie, Ministerie Defensie en ABN AMRO getraind in Microsoft Teams.
Als Projectmanager en Scrum Master bij IBM heeft hij jarenlang grote internationale projectteams in Teams aangestuurd, dus hij kent alle ins and outs van Teams en het samenwerken, online trainen en online coachen hierin.

expert-trainers-william-kegel
bea-visser-online-werkvormen

Bea Visser heeft jarenlang zorgorganisaties begeleid in het ontwikkelen van onderwijskundig beleid, opleidingen en ontwerpen van programma’s. Zij is verantwoordelijk geweest voor complexe netwerken waarbij opleiden, trainen en werkvormen centraal stond. Daarnaast is ze ervaren op het gebied zelfbewustzijn en stressreductie. Bea heeft ervaring in online trainen in Zoom, Blackboard Collaborate en Webinargeek.

INSCHRIJVEN Training Online Werkvormen​

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot de training