18 sept 9.00-10.30uur
14 okt 15.00-16.30uur
12 nov 13.00-14.30uur
10 dec 13.00-14.30uur

Hybride sessies geven

De hybride vorm voor trainingen en vergaderingen zou best op lange termijn een blijver kunnen zijn. De keuze om fysiek of online aanwezig te zijn biedt deelnemers namelijk flexibiliteit en gepersonaliseerd leren. Maar hoe pak je dat als trainer aan, als de ene helft op locatie zit en de andere helft online?

hybride

Hybride sessies geven vergt echt een andere aanpak dan alleen het toevoegen van een webcam in een zaal. Vooraf je didactisch ontwerp uitdenken blijkt cruciaal om 2 groepen tot 1 groep te smeden en iedereen in de leerstand te krijgen en te houden. Hoe zorg je ervoor dat online deelnemers zich geen toeschouwer voelen, maar volwaardig meedoen? Wat zijn goede hybride werkvormen, hoe bouw je een hybride sessie op met veel variatie en interactie voor beide groepen?

In deze training leer je volgende praktische hybride zaken:

Tijdens deze training krijg je praktische voorbeelden en is er gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen. De groep is maximaal 10 deelnemers groot, zodat je goed vragen kunt stellen.

We werken in deze training in Zoom. Dat is het middel om deze online training in uit te voeren, maar het gaat in deze training vooral over de inhoud en didactiek voor hybride lesggeven, dus de training is ook prima geschikt voor organisaties die zelf werken met andere software zoals Microsoft Teams.

Na afloop ontvang je per e-mail de sheets, zodat je de waardevolle informatie en voorbeelden van hybride trainen kunt bewaren en direct kunt toepassen.

DATUM

  • 18 sept 9.00-10.30uur
  • 14 okt 15.00-16.30uur
  • 12 nov 13.00-14.30uur
  • 10 dec 13.00-14.30uur

Voorafgaand aan de training ontvang je een mail met een link naar de online training.

INVESTERING

€ 99  exclusief BTW per persoon per training

TRAINER

Online sessies gevorderden

Laura van den Ouden is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020, zij geeft Train de Trainer en Opleidingskunde aan (zelfstandige) trainers, HR en Academies. Zij heeft 5 boeken geschreven over het vak van leren & Ontwikkelen, waaronder het E-book voor 100 online werkvormen. Ze is regelmatig gastspreker op (buitenlandse) congressen. Laura geeft Virtual Classrooms en webinars over online leren heeft ervaring met online trainen in Zoom, Teams, Skype, Adobe Connect en Vitero.

Behoefte aan een maatwerk of Incompany training?

INSCHRIJVEN Training Hybride sessies geven

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot de training

Hybride sessies geven

99,00 excl. BTW

Datum *
Categorie:

Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze trainingen? Neem contact met ons op