Bestel nu het E-book Hybride sessies

E-book Hybride sessies

Wil je als manager, trainer, projectleider succesvol hybride sessies organiseren? Dan komt daar veel bij kijken om deelnemers vanaf verschillende (online) locaties te betrekken in de bijeenkomst. In dit E-book neemt Laura van den Ouden je mee in alle praktische tips die je moet weten over hybride:

Hoofdstuk 1 – Hybride groepen begeleiden
Hoe zorg je ervoor dat 2 groepen samenwerken als 1 groep? Wat zijn handige tips in de hybride groepsdynamiek? Hoe blijf je de aandacht vasthouden en voorkom je dat een deelnemer zich alleen een toeschouwer voelt?

Hoofdstuk 2 – Hybride apparatuur organiseren
Welke apparatuur is nodig, zodat iedereen elkaar kan zien en horen? Welke opstelling in een zaal is nodig en wat zijn praktische tips om iedereen hierin snel te informeren? In dit hoofdstuk bespreken we techniek en IT en zie je verschillende opstellingen voor verschillende type meetings.

Hoofdstuk 3 – 35 hybride werkvormen
Wat zijn slimme manieren om samen te werken in hybride vergadering, training of projectoverleg? Hoe kun je een brainstorm hybride goed organiseren bijvoorbeeld? Met welke introductie kun je meteen de aandacht van de hybride groep vasthouden? Via 35 werkvormen en tools in Microsoft Teams of Zoom maak je een sessie afwisselend en interactief.

Het E-book Hybride sessies is nu beschikbaar. Met deze 3 hoofdstukken, in 60 pagina’s totaal met veel praktische tips en voorbeelden ben jij straks klaar om hybride sessies tot een succes te maken! Bestel nu jouw exemplaar voor € 19,95 incl btw en ontvang het E-book meteen in je e-mail.

Bestel nu het E-book Hybride sessies

Heeft u vragen over speciale oplagen (meer dan 10 exemplaren) of andere zaken met betrekking tot het E-Book, laat het ons weten en vul het formulier onderin in bij ‘Vragen over het E-book’

VRAGEN OVER HET E-book Hybride sessies?

Heeft u vragen over speciale oplagen (meer dan 10 exemplaren) of andere zaken met betrekking tot het E-Book, laat het ons weten en vul onderstaand formulier in