19 juni 19.00-21.00 uur

Training Internationaal spreker worden

Wil je als succesvol trainer meer mensen bereiken in een sessie? Lijkt het je een uitdaging op een internationaal congres te spreken? Of heb je een artikel gepubliceerd, onderzoek gedaan of boek geschreven dat een groot publiek verdiend? Doe dan mee aan deze 2 uur durende training om internationaal spreker te worden.

Je ontdekt hoe je een winnend voorstel schrijft, wat een slimme titel is, wat je nooit zou verwachten waarop je kan worden afgewezen, waar je op moet letten aan culturele valkuilen als je jouw sessie voorbereidt en uitvoert en wat het spreken je kan opleveren aan maximaal rendement na afloop.

Ik neem je mee op de journey van internationaal sprekerschap van begin tot eind. In mei 2023 spreek ik voor de 10e keer op een internationaal congres. In 7 jaar heb ik op 3 continenten gesproken met 3 verschillende onderwerpen. Van de Verenigde Staten, Taiwan, Finland tot en met België. Mijn ambitie is om meer Nederlanders te helpen hun kansen te vergroten naar internationaal sprekerschap via het delen van mijn belangrijkste ervaringen.

In deze training leer je:

De groep is maximaal 20 deelnemers groot, zodat je goed vragen kunt stellen. Deze training heeft het meeste effect als je een onderwerp in gedachten hebt waarover je wilt spreken. Zo kun je meteen alle praktische tips uit de training direct toepassen!

Na afloop van de training ontvang je per e-mail:

  • de slides, zodat je ze kunt bewaren en stap voor stap toepassen
  • 3 succesvolle voorstellen voor internationale congressen
  • handige zinnen (van een native English speaker) om te gebruiken tijdens het spreken

Bij inschrijving voor deze training ontvang je de inchecklink, we werken in Zoom en in het Nederlands.

Doelgroep

Iedereen die zijn kans wil vergroten om internationaal te spreken of meer uit zijn/haar huidige (internationaal) sprekerschap wil halen.

Datum

  • 19 juni 19.00-21.00 uur

Investering

€ 195 exclusief BTW per persoon

Trainer

Laura van den Ouden is eigenaar van ExperTTrainers, een trainingsbureau dat professionals traint in didactiek en begeleidingskunde. Laura is didactisch expert en is uitgeroepen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020. Zij heeft 6 boeken geschreven, waaronder de bestseller E-book 100 online werkvormen. Ze is regelmatig (keynote) spreker op (buitenlandse) congressen.

Laura stond in 2021 in de lijst als 1 van de 20 opinieleiders om te volgen de komende 10 jaar in het vak van leren en ontwikkelen. ExperTTRainers heeft in 2020 de Publieks Award gewonnen die is uitgereikt door beroepsvereniging Develhub. Zij is op dit moment met haar man op wereldreis met hun catamaran en verzorgt trainingen online vanaf de boot.

INSCHRIJVEN Training Training Internationaal spreker worden

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot de training

Training Internationaal spreker worden

195,00 excl. BTW

Categorie:

Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze trainingen? Neem contact met ons op