16 mei 18.30-20.30 uur
13 juni 18.30-20.30 uur

Training Ondernemen in vrijheid

Wil je meer vrijheid in je werk ervaren? Zelf bepalen wanneer en waar je werkt? Zoek je een fijnere worklife-balance? Of overweeg je ondernemerschap? Volg dan nu de training Ondernemen in vrijheid, zodat je weet welke stappen je moet zetten om onafhankelijker te worden.

In deze tijd waarin online mogelijkheden bloeien, maar waarin je soms ook beperkingen in vrijheid ervaart, zoeken mensen meer onafhankelijkheid in hun werk en leven. Zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Je eigen dag indelen zoals jij wilt. Schaalbare verdienmodellen inzetten, zodat je niet meer tijd hoeft te werken om meer te verdienen. Met vooral als doel meer voldoening voelen en met meer ontspanning te leven en werken.

ondernemen-in-vrijheid

In deze training leer je:

Deze training is geschikt voor iedereen die inspiratie zoekt om zijn/haar ambitie nu waar te gaan maken om meer uit het leven en werk te halen. Je krijgt waardevolle tips en dat laatste zetje om te starten! De groep is maximaal 10 deelnemers groot, zodat je goed vragen kunt stellen. Van te voren krijg je een intakeformulier, zodat de trainer goed op de hoogte is van jouw wensen en hier in de training gericht op kan ingaan. We werken in deze training in Zoom. Er wordt geen opname gemaakt. Na afloop ontvang je een digitale goodybag met alle informatie uit de training, zodat je alle adviezen kunt bewaren en kunt gaan toepassen.

DATUM 

  • 16 mei 18.30-20.30 uur
  • 13 juni 18.30-20.30 uur

INVESTERING

€ 149  exclusief BTW per persoon per training

Voorafgaand aan de training ontvang je een mail met een link naar de online training.

TRAINER

Laura van den Ouden is eigenaar van ExpertTrainers, een trainingsbureau dat in 2020 de Publieksaward won, uitgereikt door beroepsvereniging Develhub. Laura zit 20 jaar in het vak van leren en ontwikkelen en is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020. In 202065 heeft zij de stap gemaakt naar reizen en werken combineren, door samen met haar man de wereld rond te reizen in hun catamaran en vanuit hun boot online te werken. Zij is nu succesvol Digital Nomad en zal deze training verzorgen vanaf de catamaran ergens in Europa!

Behoefte aan een maatwerk of Incompany training?

INSCHRIJVEN Training Ondernemen in vrijheid

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot de training

Training Ondernemen in vrijheid

149,00 excl. BTW

Categorie:

Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze trainingen? Neem contact met ons op