Training brainstormsessies en intervisie faciliteren

Trainer: Laura van den Ouden

We blijven in het voorjaar ook online sessies geven. Waar we begonnen met vergaderingen online te organiseren, worden nu ook meer creatieve en interactieve sessies online gevraagd. Als facilitator vraagt dit andere online skills om de groepsdynamiek nog meer te activeren.

training Online brainstorm

Hoe faciliteer je bijvoorbeeld een online brainstorm, waarbij iedereen actief meedoet en de juiste ideeën online naar voren komen?

Of hoe houd je een intervisie online met een groep die elkaar niet kent of juist heel lang kent? Hoe houd je de aandacht vast tijdens deze intervisie en de energie hoog bij iedereen?

Trainer Laura van den Ouden heeft afgelopen jaar zo’n 300 online sessies gefaciliteerd met 4 tot 200 deelnemers. Zij weet hoe groepen zich online bewegen en hoe je het beste uit een sessie kan halen.

In deze training leer je:

Deze training is een must-do voor iedereen die online sessies faciliteert waar groepsdynamiek cruciaal is voor het slagen van de sessie. Zeker voor sessies die online om meer interactie en creativiteit vragen dan normaal, is deze training nuttig om bij te wonen.

De groep is maximaal 10 deelnemers groot, zodat je goed vragen kunt stellen.

We werken in Zoom, maar de tool is niet het onderwerp van de training, het gaat vooral over digitale didactische vaardigheden bij brainstorm en intervisie begeleiden, met praktische tips voor de trainer.

Na afloop ontvang je per e-mail slides als naslagwerk.

DATUM 

  •  

Voorafgaand aan de training ontvang je een mail met een link naar de online training.

INVESTERING

€ 99  exclusief BTW per persoon per training

Online sessies gevorderden

Laura van den Ouden is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020, zij geeft Train de Trainer en Opleidingskunde aan (zelfstandige) trainers, HR en Academies. Zij heeft 5 boeken geschreven over het vak van leren & Ontwikkelen, waaronder het E-book voor 100 online werkvormen. Ze is regelmatig gastspreker op (buitenlandse) congressen. Laura geeft Virtual Classrooms en webinars over online leren heeft ervaring met online trainen in Zoom, Teams, Skype, Adobe Connect en Vitero.

Behoefte aan een maatwerk of Incompany training?

INSCHRIJVEN Training brainstormsessies en intervisie faciliteren

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot de training

Training brainstormsessies en intervisie faciliteren

99,00 excl. BTW

Categorie:

Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze trainingen? Neem contact met ons op