op dit moment geen data beschikbaar

Transfer Masterclass

Trainer: Laura van den Ouden

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat online trainingen echt gebruikt worden in het werk? Hoe kunnen we borging en ‘leertransfer’ garanderen van online leren? Oftewel, wat maakt dat leren werkt?

Laura van den Ouden leidde een onderzoek naar hoe borging plaatsvindt door honderden trainingsprogramma’s te analyseren en werknemers, managers en klanten van internationale organisaties te interviewen.
De sleutelvraag hier was: wat heeft medewerkers geholpen om beter te presteren 6 maanden nadat de leerinterventie had plaatsgevonden? Van den Ouden vond een patroon van 7 factoren die cruciaal waren voor goede leertransfer. Deze 7 factoren te leren kennen en toe te passen in leerprogramma’s, helpt trainers en opleidingskundigen praktisch om leerprogramma’s in de werkomgeving effectiever te maken.

Transfermodel

In deze Masterclass word je meegenomen in de 7 succesfactoren voor Transfer

en doen we een verdieping op de 3 meest impactvolle factoren:

In de Masterclass nemen we online voorbeelden door waar de 7 succesfactoren goed zijn ingezet en krijg je praktische tips
in je rol van trainer of opleidingskundige om Transfer toe te gaan passen in jouw online trainingen en opleidingen. 

De groep is maximaal 10 deelnemers groot, zodat je goed vragen kunt stellen.

We werken in Zoom, maar de tool is niet het onderwerp van de training, het gaat vooral over digitale borgingstechnieken, met praktische tips voor de trainer.

DATA 

  • op dit moment geen data beschikbaar

Voorafgaand aan de training ontvang je een mail met een link naar de online training.

INVESTERING

€ 99 exclusief BTW per persoon per Masterclass

TRAINER

Laura van den Ouden is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020, zij geeft Train de Trainer en Opleidingskunde aan (zelfstandige) trainers, HR en Academies. Zij heeft 5 boeken geschreven over het vak van leren & Ontwikkelen, waaronder het E-book voor 100 online werkvormen. Ze is regelmatig gastspreker op (buitenlandse) congressen. Laura geeft Virtual Classrooms en webinars over online leren heeft ervaring met online trainen in Zoom, Teams, Skype, Adobe Connect en Vitero.

Behoefte aan een maatwerk of Incompany training?

INSCHRIJVEN TRANSFER MASTERCLASS

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot de masterclass

Transfer Masterclass

99,00 excl. BTW

Datum *
Categorie:

Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze trainingen? Neem contact met ons op