23 april – 18.30-19.30u

28 april – 20.00-21.00u

Transfer Masterclass

Trainer: Laura van den Ouden

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat trainingen echt gebruikt worden in het werk? Hoe kunnen we borging en ‘leertransfer’ garanderen? Oftewel, wat maakt dat leren werkt? 

Laura van den Ouden leidde een onderzoek naar hoe borging plaatsvindt door honderden trainingsprogramma’s te analyseren en werknemers, managers en klanten van internationale organisaties te interviewen.
De sleutelvraag hier was: wat heeft medewerkers geholpen om beter te presteren 6 maanden nadat de leerinterventie had plaatsgevonden? Van den Ouden vond een patroon van 7 factoren die cruciaal waren voor goede leertransfer. Deze 7 factoren te leren kennen en toe te passen in leerprogramma’s, helpt trainers en opleidingskundigen praktisch om leerprogramma’s in de werkomgeving effectiever te maken.

laura-van-den-ouden-masterclass

In deze Masterclass word je meegenomen in de 7 succesfactoren voor Transfer

en doen we een verdieping op de 3 meest impactvolle factoren:

In de Masterclass behandelen we voorbeelden van trainingen waar met name deze 3 factoren succesvol zijn ingezet en krijg je praktische tips je in rol van trainer of opleidingskundige om Transfer toe te gaan passen in jouw trainingen en opleidingen. Er is aan het eind gelegenheid tot vragen stellen.

DATUM

Deze Masterclass vindt op 2 keer plaats in een Virtual Classroom (Vitero):

  • 23 april – 18.30-19.30u (maximaal 20 deelnemers)
  • 28 april – 20.00-21.00u (maximaal 20 deelnemers)

INVESTERING

€ 49   per persoon per Masterclass

TRAINER

Laura van den Ouden is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2020, zij geeft Train de Trainer en Opleidingskunde aan (zelfstandige) trainers, HR en Academies. Zij heeft 4 boeken geschreven over het vak van leren & Ontwikkelen en is regelmatig gastspreker op (buitenlandse) congressen.
Laura geeft Virtual Classrooms en webinars over online leren en werkt via 5 systemen (Zoom, Teams, Skype, Adobe Connect of Vitero).

INSCHRIJVEN TRANSFER MASTERCLASS

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot de masterclass